Kaarten Borussia Dortmund bestellen om deze redenen

Kaarten Borussia Dortmund bestellen? Dat is iets dat je om verschillende redenen kunt doen. Onderstaand gaan we je precies vertellen om welke redenen dit een aanrader is. Feit is in ieder geval dat Borussia Dortmund een fantastische club is en dat voetbal een bijzondere sport is. Over heel de wereld kijkt men naar de sport en meestal zorgt het ook nog eens voor verbinding tussen verschillende mensen. Ben jij ook een echte liefhebber van de sport en lijkt het je leuk om eens een wedstrijd van een club in het buitenland te bezoeken? Lees dan onderstaande informatie goed door.

Kaarten Borussia Dortmund bestellen vanwege de Gelbe Wand

De meeste mensen die kaarten Borussia Dortmund bestellen, doen dit uiteraard ook vanwege de Gelbe Wand. Wanneer we het hebben over deze gele muur, dan hebben we het natuurlijk over de sfeertribune van Borussia Dortmund. Deze tribune biedt plaats aan maar liefst 25.000 fans waarvan het grootste gedeelte erg fanatiek is. Dit zorgt voor een bijzondere sfeer, de hele wedstrijd wordt er namelijk gezongen en deze fans staan als een hechte twaalfde man achter de club in goede en slechte tijden.

De speelstijl is flitsend

Wil je goed voetbal zien? Kies dan voor kaarten Borussia Dortmund bestellen. Deze club speelt namelijk aanvallend voetbal en het spel kan het beste omschreven worden als flitsend. Aan te raden is om een wedstrijd tegen Bayern München te bezoeken. Deze wedstrijd staat gegarandeerd voor spektakel en voor voetbal van het hoogste niveau. Beide clubs hebben verschillende topspelers in de selectie en ook de coaches zijn tactisch gezien van een bijzonder hoog niveau.

Kaarten Borussia Dortmund bestellen doe je ook vanwege de rijke geschiedenis

Niet alleen in het heden presteert Borussia Dortmund ontzettend goed. In het verleden was dit ook al het geval. De geschiedenis van de club gaat terug naar 1909, we kunnen dus ook stellen dat de club zeer langs bestaat. Kaarten Borussia Dortmund bestellen? Dan bezoek je een wedstrijd van een club die verschillende nationale en internationale titels gewonnen heeft. Denk hierbij aan de UEFA Champions League en verschillende landstitels en beker overwinningen. Borussia Dortmund is een topclub en straalt dit in ieder opzicht uit.

Breng ook een bezoek aan de stad

Niet alleen kaarten Borussia Dortmund bestellen is een aanrader. Ook het bezoeken van de stad is iets wat je zeker niet moet vergeten. De stad heeft talloze gezellige bars en restaurant en het mooie hieraan is dat veel van deze bars en restaurant zich rondom het stadion bevinden. Je kunt dit dan ook perfect combineren met een bezoek aan de wedstrijd. Wil jij een wedstrijd van Borussia Dortmund bezoeken, dan is dit vanuit Nederland zeer goed te doen. Vanuit sommige steden in ons land kan je al in 1.5 uur in Dortmund zijn. Je hoeft dus niet te overnachten, maar uiteraard kan dit wel. De stad heeft namelijk ook veel goede hotels waar je uit kunt kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld ook voor een weekendje Dortmund kiezen en de batterij weer even goed opladen.

 

Gek op Europees voetbal? Dan zijn kaarten Barcelona ook iets voor jou!